dissabte, 10 d’octubre del 2015

"Teenage Love Affair" - Narració visual

La majoria de videoclips de músics i cantants expliquen petites històries de manera visual.  De vegades els arguments no s'entenen gaire,  però la força de la imatge i la música unides es capaç de crear igualment un atractiu molt especial i poderós.  Altres vegades la història es mostra més clarament i es relaciona de manera més directa amb la lletra de la cançó que sona.
En el videoclip que hem penjat a continuació,  l'argument és molt fàcil d'entendre i les imatges no pretenen buscar res d'estrany.  Tot i així,  ens transmeten un munt de sensacions diferents i ens expliquen com aquests personatges van avançant per una situació vital molt normal.  Observeu bé aquest video de la cantant nord-americana  Alicia Keys (és possible que hagueu de mirar-lo directament a Youtube),  gaudiu de la cançó i feu l'exercici que us proposem més avall.:





Un cop hagis observat el videoclip amb atenció intenta fer sis esbossos d'aquesta història dibuixant-los en sis vinyetes,  com si fós un còmic o un  storyboard .   Dibuixa també,  de memòria,  alguns dels personatges de la història amb la roba que duen,  per exemple pots dibuixar els ballarins en fila que surten cap el principi del clip,  la protagonista cantant cap el final del clip,  les tres amigues ballant juntes, etc.  
Descriu els diversos enquadraments de la imatge,  l'ambientació de les escenes,  els complements i objectes que acompanyen cada personatge... 

Si us ve de gust podeu veure un altre videoclip diferent i molt més recent d'aquesta mateixa artista:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada