dimarts, 30 d’agost del 2016

Escaladors d'arbres

Les estructures verticals immenses d'aquests arbres aporten una emoció extraordinària a la pròpia escena que descriuen les imatges.  En el darrer d'aquests videos podeu veure com aquests elements naturals són utilitzats de manera significativa en la narració visual que acompanya un tema de música actual.  Vegeu també com s'hi incorpora un altre element natural igualment expressiu, però de forma i textura contraposades: el mar enfurismat contrasta amb el silenci i la quietud del bosc.
















Vegeu com les formes verticals d'aquests arbres serveixen d'element formal en el següent videoclip.  Fixeu-vos com l'autor contraposa l'estructura de línies rectes i verticals del bosc amb les formes lliures i mòbils de les ones del mar.  Sabríeu respondre per què ho fa?






Dibuixeu en el vostre full un conjunt d’arbres a partir dels fragments que trobareu a continuació i complint les condicions següents:

Les línies dels troncs i les branques han de fer-se amb regle.
Hi ha d’haver com a mínim tres arbres.
El troncs de 2 arbres han de ser paral·lels al de la mostra donada. El tercer arbre pot seguir una altra inclinació diferent.
Les branques han de mostrar una inclinació correcta i seguir un ordre creïble.  
Heu de dibuixar algunes branques formant els següents angles d’inclinació respecte del tronc principal:   30º,  45º , 60º,  90 º, 105º,  120º, 135º i 150 º (escribiu el número de graus al costat de la branca corresponent).  Per a traçar aquestes branques en la inclinació adient us caldrà fer servir l’escaire i el cartabó.



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada