diumenge, 4 de setembre del 2016

Scratch: una aplicació informàtica per a aprendre programació a l'ESO, desenvolupada per l'Institut Tecnològic de Massachussets.

Un grup de persones vinculades a l'Institut Tecnològic de Massachusetts (MITva crear l'any 2007 un projecte educatiu per a ensenyar als nois i noies de primària i secundària les bases de la programació informàtica d'una manera divertida i adient.  Així va néixer  Scratch .


Scratch és una plataforma de programació online, totalment interactiva i lliure, que ens permet de crear històries,  jocs, animacions i altres projectes audiovisuals de forma ràpida, directa, entretinguda i sense necessitat de grans coneixements.  





Por que trabajar con scratch from José Pujol Pérez


L'INSTITUT TECNOLÒGIC DE MASSACHUSSETS: 

  • L'Institut Tecnològic de Massachussets (Massachussets Institute of Technology,  abreviat MIT) es crea l'any 1861.
  • A la dècada de 1940,  s' incorporen programes de formació en tecnologia avançada pels oficials de la marina americana que participen en la Segona Guerra Mundial.   Al mateix temps es reforcen també els continguts de caire social i científic que s'imparteixen.  
  • A partir del 1999,  el MIT col·labora amb algunes de les universitats més destacades del món,  en programes de recerca científica i tecnològica.
  • El 2009, inicia els seus programes de formació oberta, fent que els seus cursos i les seves publicacions arribin a tothom que ho desitji,  via online i de manera gratuïta.
  • Actualment el MIT és una de les institucions acadèmiques més importants i reconegudes del món en matèria de recerca i educació en ciència i noves tecnologies;  tot i així, s'ofereix també   un bon ventall d'altres especialitats per a completar el seu campus.







COMENCEM A TREBALLAR AMB L' Scratch:














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada